FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Запознай се с нашите правила за общо ползване

Преди да започнеш да използваш нашия уебсайт отдели няколко минути, за да прочетеш и се запознаеш с нашите общи правила и условия.

Информация за onetwo.bg


Onetwo.bg е марка на ЕАРИ Централ ООД
ул. Сакар Планина 36, Русе, България
Булстат: BG117539430
(За краткост по-долу "Дружеството")

1. Общи условия

Този документ определя правилата и условията за използване на електронния магазин на дружеството.

Използвайки нашите услуги, ти имаш правото да поръчваш продукти публикувани в магазина ни, а ние, дружеството, се задължваме да ги доставяме своевременно в упоменатото за доставка време.

Всяка продажба се извършва според законите на Република България.

Дружеството не носи отговорност за загуби, увреждане или за преки и непреки разходи, дължащи се на грешки или закъснения в изпълнението на задълженията, дължащи се на всяко събитие или обстоятелство извън контрола на Дружеството, включително, но не само, непреодолима сила и прекъсвания на електроенергия, повреда на оборудването или други подобни ситуации.

При създаване на профил на интернет страницата на www.onetwo.bg, ти потвърждаваш, че си запознат и си разбрал, както и приел нашите правила и условия за употреба.

Цялата информация публикувана на интернет страницата на www.onetwo.bg, като например графични материали, рисунки, изображения, видео материали, кратки презентации, описания на продукти, статии и не само, е под защитата на Закона за авторското право.

Забранява се копирането, разпространяването, публикуването, прехвърлянето на трети лица, променя или изменяне, включително всякакво съдържание във всеки друг контекст различен от оригиналния без изричното съгласие на Дружеството. При нарушаване на авторското право Дружеството ще предприеме необходимите законосъобразни мерки.

Дружеството е вписано в ЕРАЛД като Администратор на личните данни под №424703. Можеш да намериш повече информация за събирането и употребата на личните данни в нашата Декларация за поверителност.

В интернет страницата на дружеството – www.onetwo,bg ще откриеш единични бройки ръчно изработени дамски бижута и аксесоари, както и ръчно печатани тениски с авторски рисунки, и продукти за продажба съвпадащи с нашата лайфстайл идея. Количествата на всички продукти са публикувани на продуктова страница и могат да бъдат променяни без предупреждение.

2. Информация

Можеш да направиш поръчка през интернет страницата на www.onetwo.bg или по телефона на +359 878 599 679.

При нужда от помощ можеш да се свържеш с нас и на hello@onetwo.bg.

3. Как да поръчам?

Разбира се, за да направиш това трябва да добавиш избрания от теб продукт в твоята количка, при необходимост избери цвят, размер или др. на продукта. Въведи твоите данни и адреса за доставка – име, фамилия, телефон, адрес, телефон, имейл и др.

След като попълниш тази информация и заявиш своята поръчка, ще ти изпратим имейл с потвърждение, а при необходимост ще се свържем с теб и по телефона.

4. Вид на поръчката.

Когато направиш поръчка на www.onetwo.bg, ти се съгласяваш, че продуктите които закупуваш от сайта са за лична употреба, а не за продажба.

5. Информация за доставка.

Дружеството е независим производител, както и търговец работещ с доставчици.

Всички продукти ще бъдат доставени с фискален бон. При желание и посочени данни за фактура, тя ще бъде изпратена заедно с продуктите

Когато направиш поръчка, тя ще бъде доставяна до адрес с куриерски услуги от фирма Еконт.

6. Срок на доставка.

Можеш да намериш детайлна информация за срок на доставка на страницата на продукти, който искаш да закупиш.

Важно е да знаеш, че всички бижута и аксесоари се доставят в рамките на 3-5 работни дни, тениски в срок от 3-5 работни дни, а всички останали продукти от секция Lounge 7-8 работни дни.

В случай на въпроси, може да ни потърсиш на +359 878 599 679. или на hello@onetwo.bg.

7. Приемане на доставка и плащане.

Закупените от теб продуките се изпращат опаковани в специално ръчно изработена кутия, а плащането се извършва чрез наложен платеж при доставка. Доставката е за твоя сметка, в случай че не е изрично упоменато обратното.

Дружеството запазва правото на собственост върху продуктите до извървашне на плащане.

8. Цени и такси.

Всички посочени цени са в Български лева с включен ДДС.

Всички такси за доставка се определят от куриерска фирма Еконт според теглото на пратката и тарифата за доставка до посочения адрес в съответното населено място.

9. Право на отказ.

Дружеството си запазва правото да отказва, прекратява или спира поръчки, включително и достъп до услугите на електрония магазин на потребители, по всяко време и без предупреждение, когато злоупотребяват или засягат интересите на уеб платформата на www.onetwo.bg.

В случаи, които Дружеството смята, че някои потребилите действат по този начин и могат да навредят на Дружеството и / или на уеб платформата, то същото си запазва правото да прояви иск за изплащане на нанесени щети.

10. Отмяна на поръчката.

Когато направиш поръчка ще получиш имейл с потвърждение на същата, а при необходимост ще се свържем с теб и по телефона. След като ти изпратим продуктите, ще получиш имейл, че са в процес на доставка.

В случай, че желаеш да анулираш своята поръчка – можеш да го направиш по всяко време.

Може да се свържеш с нас на +359 878 599 679 или на hello@onetwo.bg.

11. Връщане на продукти.

Имаш на разположение 30 дни, за да върнеш продукт, който си поръчал в случай, че той не съотвества с твоите очаквания.

За да го върнеш, той трябва да няма следи от употреба. Също, необходимо е да го върнеш в неговата оригинална опаковка.

Свържи се с нас по телефона и ще изискваме твоите данни и банкова сметка, на която да възстановим сумата по направената поръчка. Тя ще бъде изплатена до 30 дни след получаване на продукта

Разходите по доставката при връщане на продукти са за твоя сметка. Можеш да изпратиш пратката, с продуктите които искаш да върнеш с куриерска фирма Еконт на следния адрес:

Офис на Еконт гр. Две Могили,

Даниела Христова, Onetwo.bg

Тел. +359 878 599 679

12. Дефекти.

При наличие на дефекти, ти си длъжен да докажеш дефектите, както следва:

• Ако при получаване продуктът е повреден или щетата е непоправима и не може да се използва или има друг дефект, който не може да бъде отстранен, можеш да поискаш подмяна с нов продукт или да се откажеш и върнеш продукта, а ние ще ти върнем парите обратно.

• Ти си длъжен да представиш претенции за дефекти на Дружеството веднага след като си ги забелязал при получаване на продукта. Длъжен си да ни изпратиш имейл и снимки на дефекта. Ще разгледаме твоето заявление в 30 дневен срок от получаването му и ще ти върнем отговор с нашето становище.

13. Щети по време на доставка.

Дружеството не носи отговорност за дефекти причинени по време на доставка. Въпреки това, ако забележиш признаци на щети причинени при доставка – нарушена опаковка, деформация и др., трябва да откажеш доставката.

TOP