FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

ONE
TWO

Виж света през нашите очи!

Запознай се с нас и нашите идеи.

Тук ще ти разкажем накратко за нас - какви са нашите идеи и какво ни вдъхновява, защото onetwo.bg не е само място, където можеш да закупиш елегантно бижу или тениска с авторска рисунка. Onetwo.bg изрязава нашата философия и идеята, която ни обединява.

Аз съм Цветомира :)

"Да имам дарбата да изразя своя свят, без да са ми нужни думи, за мен е чувство на свобода."

Цветомира, това е името ми. Завършила съм висшето си обраование със специалност „Промишлен дизайн“ в Русенски университет. Годините са 28, а зодията е Телец.

Ще спра до тук с личните данни, защото нито ЕГН, нито телефонния номер биха могли да ти разкажат за изкуството толкова, колкото емоцията и вдъхновението. Подтикната от желанието ми да бъда различна в стила си, започнах да се занимавам с изработването на бижута и аксесоари още преди 6 години. Да бъдеш себе си, като избираш различното е достойно за възхищение и усмивка на лицето.

Как намирам вдъхновение...

Като един истински представител на земния знак, вдъхновението за мен е любовта, любовта към всичко истинско, песента  на птиците, краските на зверовете, цветовете на природата, красотата на тишината, свободата, чувствата на уважение и приемане...

Винаги съм била пестелива на думи, но пълна с емоции, емоции които искат да бъдат разбрани и почувствани.

Изкуството умее най – добре да говори без думи, когато е истинско то достига до теб дори само с поглед.

Насладете се на съчетанието от цветове, форми, разнообразието на комбинации от материали, като естествена кожа, текстил, кристали Сваровски и други елементи довършващи всяко едно бижу.

Какво ни прави различни:

МАТЕРИАЛИ

Използваме естествени материали - кожа, перли, кристали, полускъпоценни и ест. камъни и др.

РИСУНКИ

Всички тениски, които ще намериш на onetwo.bg са с наши авторски рисунки.

БИЖУТА

Всички бижута са ръчна изработка, а бройките единствени.

ПЕЧАТ

Също, хубаво е да знаеш, че печатаме ръчно всяка тениска.

Запознай се с Кирил!

Здравей, радвам се, че посети нашия уеб сайт и отдели време да научиш повече за нас, и на нашата кауза.

Първо, нека ти се представя, както Цветомира вече го направи.

Аз съм на 27 години и също както нея съм завършил висше образование – Промишлен дизайн. Всъщност, така се срещнахме с Цвети преди почти 7 години. Знаеш, мечтите се превръщат в едно, когато очите се взират в един и същи хоризонт.

Как намирам вдъхновение...

Отдаден съм на изкуството във всиките му форми още от детски години. Разбира се, всичко това доведе до специализирано училище с профил – Рисуване и Декоративна пластика. В продължение на няколко години изучавах тънкостите в скулптурата и рисуването с различни техники.

Намирам вдъхновението си в идеите и истинските чувства. Когато рисувам се стремя да вложа цялата си емоция в щтрихите на молива. Същото е и със скулптурата, която според мен е по-силното изкуство. Именно, защото можеш да се докоснеш до чувствата на автора в буквален смисъл.

Четейки тези редове, може би вече се досещаш, че създадохме www.onetwo.bg, за да можем да предадем повече от нашите чувства и идеи представени от продуктите в секциите stash, wardrobe и lounge на хора като теб, ценящи истинското.

Пожелавам ти приятен престой и искренно се надявам да се насладиш пълноценно на onetwo.bg!

До скоро! :)

TOP